Geld lenen zonder zorgen

Geld lenen zonder zorgen

Geld lenen zonder dat u zich druk hoeft te maken over wat er gebeurd als u of uw partner arbeidsongeschikt, onvrijwillig werkeloos raakt of misschien zelfs overlijd.  Het iedereen een keer overkomen. Een langdurige ziekte, uw baan kwijt door reorganisatie. Uw kosten lopen echter gewoon door. Uw huur wordt niet lager als u uw baan kwijt raakt. Toch is er voor al deze problemen een oplossing.

Geld lenen met een betaalbescherming

Als u geld leent met een betaalbescherming, leent u geld met een bescherming tegen de financiële gevolgen bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkeloosheid. De verzekeraar neemt in deze gevallen de betalingen van de maandtermijnen van uw krediet voor een bepaalde periode van u over. Hierdoor weet u zeker dat u aan uw maandelijkse verplichtingen kunt blijven voldoen.

kosten van een betaalbescherming

Vanuit het verleden heeft de betaalbescherming een zeer negatieve naam. Dit komt vooral omdat bedrijven als Frisia, Postkrediet, AFAB, betaalbeschermers hebben gesloten waar veel te veel geld voor is betaald. Het werkte als volgt. U wenste een krediet van € 25.000,-. U werd uitgenodigd op kantoor, of er kwam een adviseur bij u thuis. Deze nam heel kort en zo snel mogelijk de risico’s met u door en verkocht u een verzekering waarvan nauwelijks te begrijpen was wat hij deed. De premie van deze verzekering is in sommige extreme gevallen opgelopen naar € 10.000,-. Hierdoor werd u totale krediet € 35.000,-!! Dat is nu niet direct goedkoop geld lenen . Gelukkig bestaan dit soort praktijken tegenwoordig niet meer. Verzekeringen worden alleen nog als netto product verkocht. Dit betekend dat er geen provisie meer voor de bemiddelaar in mag zitten. Waar een verzekering vroeger veelal in koopsom werd geadviseerd, worden ze nu alleen nog in maandpremie geadviseerd. Een verzekering voor WW of arbeidsongeschiktheid kost nu nog maar enkele euro’s per maand (afhankelijk van het te verzekeren bedrag).