Domeinnaam met korting bestellen

Domeinnaam

Een domeinnaam lag voor enkele jaren geleden nog niet zoveel in de mond als tegenwoordig, enkele jaren geleden vroegen nog wel eens mensen, wat is een domeinnaam? Indien je dit vergelijkt met de huidige periode is er enorm veel veranderd. De meeste mensen hebben zelfs hun eigen website online of werken mee aan de website van hun grote hobby, zoals voetbal, de drumband of de zwemvereniging.

Domeinnaam bestellen

Je kunt in de huidige tijd op vele plaatsen je domeinnaam bestellen, maar er zijn altijd wel providers die er een leuke aanbieding aan vast plakken, let wel op, de meeste aanbiedingen gelden voor het eerste jaar, daarna moet je meestal meer betalen. Voor mij geld het eigenlijk als vanzelfsprekend om mijn Nederlandse domeinen te bestellen bij Transip omdat ik hier verzekerd ben van een goede service en een kleine prijs. Het bestellen van Hosting kan makkelijk en goedkoop bij Vision hosting

Buitenlandse domeinen

Voor het bestellen van domeinen die geen nederlandse bestemming hebben, zoals de .net., .info, . co, registreer je het beste bij de grote domeinreseller van Godaddy, deze hebben meestal de laagste prijs en je kunt op vele mogelijkheden betalen, dat is ook een groot voordeel, in de vele jaren die ik bij godaddy zit heb ik nog nooit problemen ondervonden, dus laat je niet afschrikken door het internationale karakter van Godaddy, maar laat je verassen door de lage prijzen.

Domeinregistratie

Indien je een domeinnaam gaat registreren is het proces eigenlijk vrij simpel, je hebt zeker een domeinnaam in je hoofd die je wil registeren, via de domeinchecker kun je meteen controleren of deze vrij is en eventueel meteen registreren, dit proces kan je een kind laten doen, het is vrij eenvoudig.