Zalando kortingscode overzicht

Nieuwsbrief
Er zijn meerdere manieren om aan Zalando kortingscodes te komen. De allermakkelijkste manier is door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ten tijden van het schrijven van dit artikel krijgt een ieder die zich inschrijft op de nieuwsbrief van Zalando een kortingscode opgestuurt die 5 euro korting geeft op de eerstvolgende bestelling. Easypeasy toch!

Kortingscodes
Het is echter niet moeilijk om met nog veel meer korting te bestellen bij Zalando. Je kunt namelijk gebruik maken van de Zalando kortingscodes die dagelijks worden verzameld op Kortingscode.nl. Deze zijn gratis en vrij te gebruiken voor iedereen. Sommige kortingscodes zijn specifiek gebonden aan een bepaalde productcategorie, maar veelal kun je minimaal 10% korting vanaf een bepaald orderbedrag. Absoluut de moeite waard om eerst op Kortingscode.nl te kijken voordat je online schoenen gaat bestellen!

Merken
Omdat Zalando een grote internationale speler is en webshops heeft die zich richten op 14 landen, kan Zalando in grote partijen producten inkopen. Dit zorgt ervoor dat Zalando tegen een veel lager inkooptarief merkschoenen kan inkopen dan een kleine fashion webshop. Je vindt bij Zalando hierdoor merken als Diesel, Clarks, Benneton, G-Star, Guess en vele andere tegen de beste prijs die je online zult tegenkomen.Tel daarbij op dat Zalando veelal sterke kortingscodes heeft en gratis verzending hanteert. Je zult er een flinke kluit aan hebben een online shop te vinden waar je een betere prijs vindt dan bij Zalando.

Reclames
In zowel 2011 als 2012 hebben de tv spotjes van Zalando in Nederland een prijs gewonnen die je liever niet zou winnen, de Loden Leeuw. Deze award wordt jaarlijks uitgerijkt aan de meest irritante reclame van het jaar. Ach ja, promotie is promotie.