Zalando kortingscode

Maar waardoor is Zalando zo populair geworden? Een aantal jaren geleden had namelijk nog niemand van deze webwinkel gehoord. In dit artikel benoemen we een aantal voordelen van Zalando waardoor mensen voor deze kledingzaak kiezen en niet naar de concurrent gaan.

Het assortiment van Zalando

Een van de grootste redenen waardoor veel Nederlanders voor Zalando kiezen is te danken aan het assortiment. Geen een andere kleding webshop heeft zo’n groot assortiment als Zalando heeft. Alle grote en populaire kledingmerken worden verkocht op de website. Ook een hoop exclusieve kleding stukken worden er aangeboden. Of je nou opzoek bent naar dames kleding, heren kleding of kinder kleding het is allemaal samengebracht op een website. Ook voor sport kleding kun je er terecht, er is dus geen reden meer om naar de concurrent te gaan.

Zalando kortingscode

Een groot voordeel is de Zalando kortingscode. Hiermee kun jij een hoop voordeel besparen op je aankopen. Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief krijg je bijna iedere week wel een nieuwe actiecode is die goed is voor minstens 5 euro korting op je aankoop. Als je dit nog niet genoeg vind kun je opzoek gaan naar een exclusieve Zalando kortingscode deze geven jou tot wel 20% korting op je aankopen, je korting bedrag kan dan wel oplopen tot tientallen euro’s.

De service van Zalando

Er bestaat geen betere service dan dat Zalando heeft. Je kunt je artikelen namelijk tot 100 dagen retouren, dat betekend dat als je twijfelt je het net zo goed kunt bestellen. Het retouren is ook nog eens gratis dus je loopt geen risico om extra kosten voor rekening te krijgen. Ook als een artikel niet aan je wensen voldoet of snel kapot is doet Zalando hier niet moeilijk over en krijg jij gewoon je geld terug. Bij de klanten service is er altijd wel een vriendelijke medewerker die samen met jou de problemen zo snel mogelijk probeert op te lossen.