Couponcode Bol.com

Niet alleen het grote assortiment van bol.com is een reden om je producten te kopen bij deze webwinkel, bol.com heeft namelijk nog een aantal voordelen waardoor bol zich onderscheid van de meeste webwinkels.

Gratis verzending Bol

Een reden waardoor veel mensen tevreden zijn over bol.com is dat je gratis verzendkosten bij bol.com hebt. Bij besteding boven de twintig euro hoef je namelijk niks aan verzend kosten te betalen. Als het bedrag onder de twintig euro is is er nog  een manier om deze gratis verzendkosten te krijgen. Je kunt namelijk sinds kort je pakketjes laten bezorgen bij de dichtstbijzijnde albert heijn bij jou in de buurt. Hierdoor hoef jij als nog geen verzendkosten te betalen, dit bespaard jou al gauw vijf euro.

Couponcode bol.com

Een andere manier waarmee bol zich onderscheid van andere webwinkels is het gebruik maken van couponcodes. Bol heeft namelijk de speciale couponcode bol gemaakt. Dit is een exclusieve code die vaste klanten en nieuwe klanten kunnen gebruiken om korting te krijgen. De couponcodes kun je in je mailbox ontvangen als je je aanmeld voor de nieuwsbrief of je kunt ze vinden op speciale coupon websites.

Tweede hands artikelen bij bol

Bol.com geeft jou ook de mogelijkheid om artikelen tweedehands te verkopen. Dankzij bol.com is dit een erg betrouwbare manier geworden om tweedehands artikelen te kopen of te verkopen. Als je een product op bol.com ziet kun je namelijk direct kijken of hij ook tweedehands aangeboden wordt, dit kan jou een hoop geld besparen.Bol.com vraagt hier slechts een paar procent commissie voor maar je krijgt er zeer betrouwbare klanten en verkopers door in vergelijking met marktplaats.