Grafische Auteursrecht

Wat is een auteursrecht?

De auteursrecht is in 1912 aangenomen en houdt in dat een auteursrecht het recht van de schrijver,  tekenaar, wetenschapper voor het maken/creëren van zijn werk altijd bij zich houdt. Zodra er iets
veranderd moet worden aan het ontwerp, moet dit ten aller tijde moet worden overlegd met de ontwerper.

Hoe ontstaat een auteursrecht?

Een auteursrecht ontstaat automatisch zodra de ontwerper zijn creatie heeft gecreëerd . Er hoeven geen notarissen, patenten en andere nonsens bij te pas te komen.

Is het auteursrecht onbeperkt geldig?

Nee, een auteursrecht is niet onbeperkt geldig. Zeventig jaar nadat de maker van het ontwerp is overleden vervalt het auteursrecht van deze maker.

Hoe kan je auteursrecht overdragen?

Het overdragen van het auteursrecht kan alleen schriftelijk gebeuren, dit moet door beiden partijen in een akte worden ondertekend en er moet precies in worden vermeld hoe en wat er wordt
overgedragen.

Logorivals maakt unieke logo ontwerpen met een persoonlijke stijl, een ontwerp om absoluut trots op te zijn.

Op zoek naar een logo-ontwerp? Voor de start van uw onderneming of een redesign van een bestaand beeldmerk? Logorivals is sterk in het ontwerpen van logo’s. We kijken samen met u naar uw wensen om te komen tot een ontwerp waar u trots op bent. Wij maken uw logo voor €89,- ex BTW.

Wilt u het logo ook laten doorvoeren in de rest van uw communicatie? Logorivals maakt voor u de complete huisstijl in orde. In ons huisstijlpakket zit het ontwerp van een logo, briefpapier, visitekaartje en enveloppe. Wij maken uw logo én huisstijl voor €139,- ex BTW.