Tips om goedkope babykleding online te bestellen

Babykleding kun je bij diverse speciaalzaken kopen maar ook bij alle grote warenhuizen vindt je rekken vol met kleding en schoentjes voor de allerkleinsten. Het is dus niet zozeer de vraag waar men babykleding kan kopen, maar wel waar je deze goedkoop kunt aanschaffen.

1. Koop het in de sale
In de sale vindt je de kleding van vorig seizoen voor een fractie van de prijs. Je zou dus kunnen wachten met het aanschaffen van kleding totdat de sale periode is aangebroken. Echter is dit in Nederland twee keer per jaar dus het is van belang om hier rekening mee te houden.
2. Bestel het online
Ook online kun je de leukste babykleding vinden. Er zijn speciale webwinkels die volledig zijn gericht op de kleding van je kleintje. Mocht je het lastig vinden om kinderkleding te vinden dan kun je op Stoere Baby Kleding genoeg inspiratie vinden voor kleding en winkels voor de pasgeborenen. Tegenwoordig kun je bij vrijwel alle webwinkels gebruik maken van kortingscodes om op die manier geld te besparen op je aankoop. Uiteraard is het wel van belang om in het bezit te zijn van de juiste kortingscodes. Er zijn speciale kortingscode websites gericht op baby’s en kinderen waar je altijd de meest recente kortingen en codes kunt vinden een voorbeeld hiervan is Couponmama, deze blogster is zelf moeder en bundelt haar tips en kortingscodes bij elkaar op een website. Door een kortingscode te activeren bespaar je automatisch een percentage op je online aankopen. Het voordeel hiervan is dat je de kleding vaak goedkoper koopt dan in de winkels en er ook de deur niet voor uithoeft.
3. Koop het tweedehands
Op de rommelmarkt of via marktplaats is er meestal keuze genoeg aan babykleding. Vaak is de kleding nog hartstikke nieuw omdat pasgeboren baby’s razendsnel uit hun pakjes groeien. Het is aan te raden om over de vraagprijs te onderhandelen, de koper wil uiteraard van zijn artikelen af dus probeer het bedrag zo laag mogelijk af te dingen of koop meerdere artikelen tegenlijk en probeer het goedkoopste item gratis te regelen.