Geld verdienen met Facebook aandelen?!

Geld verdienen met Facebook

Iedereen heeft wel eens van Facebook gehoord en met ruim een 900 miljoen accounts kan het haast niet anders dan dat jij (of iemand in jouw kennissen kring een account heeft. Facebook is tenslotte “booming”. Toch hoef je geen account te hebben om geld te verdienen met Facebook, je kunt tegenwoordig aandelen van Facebook kopen. (Hier vind je meer)

Alhoewel er in het begin nou niet echt te spreken was over een doorslaand succes ligt dat nu anders. Het tij lijkt zich te keren voor de aandeelhouders van Facebook en de vrije val die ontstond direct na de beursgang lijkt voorbij.

Stijgende lijn van de Facebook aandelen houdt aan

Het hing al enige maanden in de lucht en de cijfers liegen niet, de stijgen lijn zet zich voort. Op zich niet echt verbazend want de succesformule die dit product is moest op enig moment wel in waarde gaan stijgen. De nieuwe wijze van adverteren lijkt aan te slaan en daarmee lijkt er een solide bron van inkomsten te zijn aangeboord door het concern van Mark Zuckerberg.

Adverteerders hebben er weer vertrouwen in en dat vertaald zich in een stijgende omzet en dus is het aandeel weer aantrekkelijk voor beleggers. Mocht je zelf interesse hebben om “voor een deel” eigenaar te zijn van het grootste social media bedrijf ter wereld dan dan kan dat uiteraard. Er zijn verschillende manieren om aandelen te kopen en ook daaar kun je het internet weer voor gebruiken. Surf direct naar Google en type daar “Facebook Aandelen Kopen” in en je vind veel sites met informatie.